Pages

petak, 24. lipnja 2016.

Njemacka #2 Starbucks, shopping and more...
Hej!
Ovaj ce post biti malcice duzi nego obicno pa se pripremite! Ok, salim se, ako volite citati moj blog, malo duzi post vam nece predstavljati nikakav problem.

19.06
Nakon sto smo sljetlji na Kölnski aerodrom (citaj :Zracna luka) prva stvar koju sam napravila jest da sam pala na kofer (nazalost, nemam sliku tog slikovitog pada). Uglavnom, bio je to blam stoljeca, a najsmjesnije jest to sto sam ja umjesto da sam se ustala ostala sjediti na podu i plakala od smijeha. Da skratim pricu, ljudi koji su prolazili su mislili da placem (ne od smijeha) pa su poceli kolutati ocima. Kad sam konacno shvatila, ustala sam se s poda i pricekala bratica i kuma.
I bas kad smo trebaöli otici u garazu, ja ugledam velikim slovima natpis: STARBUCKS COFFE. What????!!!!! No nazalost, morali smo ici u auto, no znala sam ja, probati cu taj Starbucks prije ili kasnije.
Ostatak dana sam provela setajuci (noge su mi otpale, inace, idem s tetom u setnju, a ona ima blago receno duge rute)
  Priznajem, bila sam zaista umorna I otisla sam u krevet u pola deset, odnosno tada sam zaspala. Kako je to sj. Njemacka, kada sam zaspala, bio je jos dan.

20.06
Cim sam se probudila, otisli smo u shopping centar (citaj: Rhein ruhr zentrum) i tamo sam konacno kupila svoj prvi Starbucks (meni je moj kakao bio zaista fin) i sacuvala sam si casu za uspomenu. SRce me boli sto u Hrvatskoj nema Starbucksa, ali nadam se da ce ubrzo doci u Hrvatsku.
Osim Starbucksa, bila sam u DM-u i Dogulasu, a na donjoj slici se vidi sto sam sve kupila:


I to bi bilo to za ovaj post, jeste li ikada bile u Essenu ili na Kölnsom areodromu (citaj: Zracna luka) i ako jeste, kako vam se svidjelo?
Pisite mi u komentare, a mi se citamo uskoro!

Marina <3

Nema komentara:

Objavi komentar